IMPRUMUT DE 39 MILIOANE DE EURO PENTRU FINALIZAREA A DOUA CLADIRI DE BIROURI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Bank Leumi România a acordat imprumutul de 39 milioane de euro grupului israilian Afi Europe necesar pentru finalizarea cladirilor de birouri Afi Park 4 si Afi Park 5. Lucrarile de constructie ale acestora a inceput in aprilie 2014 si se precizeza ca vor fi gata la inceputul lui 2016.
AFI Park 4 şi 5 totalizează 32.000 mp închiriabili de spaţii de birouri clasa A certificate LEED Gold. Cladirile au 12 nivele de birouri si două parcări subterane cu 300 de locuri de parcare.
AFI Park include cinci clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafaţă închiriabilă totală de 70.000 de metri pătraţi. Toate cele trei clădiri de birouri din AFI Park care au fost livrate sunt complet închiriate.
AFI Europe este prezent în piata din România din 2005 şi este dezvoltatorul centrelor comerciale AFI Palace Cotroceni şi AFI Palace Ploieşti, dar şi  a clădirile de birouri AFI Park.


citeste stirea integral

 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus