IN 2015, COMPANIILE IT AU INCHIRIAT PESTE 40.000MP DE SPAŢII DE BIROURI DIN BUCUREŞTI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultimii ani companiile care au facut cele mai multe angajari au fost cele din domeniul IT. Tot din acest domeniu au fost cei care au inchiriat mai mult de jumatate din spatiile de birouri noi. 
Segmentul spaţiilor de birouri din Capitală continuă să beneficieze de activitate intensă – fie că este vorba despre extinderile unor spaţii deja închiriate, de relocări sau de companii noi, care îşi deschid un sediu aici, piaţa office din Bucureşti este în plină dezvoltare. În primele nouă luni ale acestui an, s-au semnat contracte pentru peste 211.000 mp de spaţii de birouri, în creştere cu peste 7% faţă de nivelul de 197.000 metri pătraţi din perioada similară a anului trecut. Potrivit analizelor companiei de consultanta imobiliara JLL, cererea din 2015 a fost compusă din 81.000 de metri pătraţi cerere nouă, 68.000 metri pătraţi relocări din alte clădiri moderne şi 62.500 metri pătraţi reînnoiri de contracte.
Aproape 40% din suprafaţa totală închiriată de companii a reprezentat cerere nouă, companiile din domeniul IT fiind principalul beneficiar – acestea au contractat peste 42.200 mp de spaţii de birouri, segmentul reuşind să se menţină principalul angajator din România. 
Estimarea pentru acest an referitoare la piaţa de închirieri de spaţii de birouri este de aproape 300.000 de metri pătraţi, nivel asemanator cu cel din 2014.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus