IN 2015 DEZVOLTATORII IMOBILIARI CAUTA FINANTARE BANCARA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit unei analiza efectuate de ZF, cativa dezvoltatori imobiliari vor cauta in 2015 finantare bancara pentru realizarea proiectelor imobiliare incepute. Fie ca este vorba despre proiecte de spatii imobiliare, mall-uri sau rezidentiale, ei incearca sa gaseasca fonduri pentru finalizarea lor, contactand diverse banci.
Dezvoltatorii mallului ParkLake, PlazaSonae Sierra şi Caelum Development au nevoie de o finanţare bancară de circa 80-90 de milioane de euro pentru a duce la bun sfârşit proiectul din Titan, a cărui deschidere este programată în 2016. Compania Globalworth, dezvoltatorul Bucharest One, negociază de anul trecut obţinerea unui credit de 50-60 mil. euro pentru finalizarea proiectului.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus