IN 2015, NUMARUL TRANZACTIILOR DE SPATII OFFICE A CRESCUT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Comparativ cu 2014, in 2015, volumul tranzactiilor de inchiriere a spatiilor office din afara Bucurestiului a crescut cu aproximativ 32%, se arata intr-un studiu al unei companii de consultanta imobiliara.
Piaţa spaţiilor de birouri a fost vedeta sectorului imobiliar, în 2015 – toate marile oraşe ale României s-au bucurat de activitate intensă, pe acest segment. Îmbucurător este faptul că ritmul alert nu a fost înregistrat numai în Capitală, preferata companiilor din afara ţării. Potrivit analizelor ESOP, volumul tranzacţiilor de închiriere de birouri în afara Bucureştiului a crescut cu 32% în ultimul an, ajungând la o suprafaţă totală de 49.661 mp. Vedete au fost oraşele Iaşi şi Timişoara.

Top suprafeţe spaţii de birouri închiriate în ţară, în 2015, potrivit companiei de consultanta imobiliara

  • Iaşi – 17.682 mp
  • Timişoara – 13.043 mp
  • Cluj Napoca – 5.350 mp
  • Braşov – 3.800 mp
  • Oradea – 1.886 mp
  • Bacău – 1.400 mp

Clădirile de birouri în care s-au tranzacţionat spaţii mari în 2015 în ţară au fost Palas şi Unites Business Center 3 din Iaşi, City Business Center şi UBC Open Ville din Timişoara, Cluj Business Center şi The Office din Cluj-Napoca. Printre cele mai cunoscute nume care au închiriat birouri în afara Capitalei, de-a lungul lui 2015, se numără Xerox (în Iaşi), Accenture Services (Iaşi şi Timişoara), Hella (în Timişoara), Amazon (în Iaşi), Bitdefender (Iaşi), Unicredit (Iaşi), Ness (Timişoara), CEGEKA (Iaşi), Centric IT Solutions (Iaşi), OSF sau WeLocalize (Cluj Napoca).

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus