IN 2015 PIATA DE APARTAMENTE NOI ISI CONTINUA EXPANSIUNEA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Se preconizeaza ca 2015 va fi un an bun pentru piata imobiliara din Romania. Ea este influentata pozitiv de anumiti factori precum, cererea in crestere pentru locuinte noi, simplificarea creditarii si a dobanzilor mai mici, situatia pietei construcţiilor care merge pe plus.
Potrivit datelor furnizate de INS(Institutul National de Statistica), in primul trimestru al anului au fost finalizate 9.232 de locuinţe în întrega ţară, cu 11,6% peste numărul de locuinţe înregistrat în aceeaşi perioadă a anului trecut.
In acelasi timp se observa ca au fost eliberate autorizaţii pentru locuinţe cu un total de 7,4 milioane de mp, cu 4,8% mai mult decât în 2013. 
Tendinţa de scădere s-a stabilizat în 2013 şi este de aşteptat ca trendul să se menţină pe creştere în următorii ani, susţinut de redresarea economică, se mai arată în studiul PMR. Principalul motor din spatele aceste creşteri recente a fost revigorarea activităţii din sectorul construcţiilor rezidenţiale din zonele urbane. Analiza rezultatelor din primul trimestru din 2015 arată îmbunătăţiri în proiectele urbane. Astfel, în primele trei luni din acest an au fost date în folosinţă cu 18,9% mai multe locuinţe decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce creşterea pe zonele rurale a fost de doar 4,1%. Într-o parte destul de importantă, această creştere a sectorului rezidenţial se datorează şi programului Prima Casă. Pe termen lung, este de aşteptat ca îmbunătăţirea condiţiilor macroeconomice, reflectate de o creştere dinamică a puterii individuale de cumpărare, să ducă la o redresare mai robustă a pieţei rezidenţiale din România, mai arată studiul PMR. Media suprafeţei utile per cap de locuitor este de 28 de mp, faţă de alte ţări europene unde această cifră este mai mare de 30 mp.
Luand in calcul toate aceste aspecte si parerile specialistilor din domeniul imobiliar 2015, an bun şi pentru dezvoltatori.

citeste stirea integral

 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus