IN 2015 STOCUL DE BIROURI VA CONTINUA SA CREASCA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In 2015 stocul pietei de birouri ar putea creste cu aproximativ 100.000mp, anul acesta fiind anuntata finalizarea a doua proiecte majore. Este vorba de fazele 4 si 5 ale lui AFI Park, si faza 2 a lui Green Court. Numarul proiectelor de birouri cu livrare programata in 2015 este unul relativ limitat, iar pentru chiriasi mari de pe piata care vor dori relocare optiunile vor fi de aseamenea limitate, asa ca ne putem astepta ca evolutia ascendenta a cererii sa conduca la numeroase tranzactii de pre-inchirieri, au spus pentru wall-street, oficialii The Advisers/Knight Frank.
Per ansamblu, in 2015 activitatea pietei imobiliara va fi mai intensa, continuand trendul dinamic din anul anterior, perioada in care s-a inregistrat o crestere a volumului de investitii fata de 2013 si au fost obervate semne pozitive in diverse segmente imobiliare.


citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus