IN 2015 STOCUL DE SPATII LOGISTICE SI INDUSTRIALE VA CRESTE CU 12%

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
La finele anului trecut stocul de spatii logistice si industriale era de 1,8 milioane mp. Capitala gazduieste 53% din aceste spatii, insa in 2014 nu a inregistrat livrari noi in aceste sectoare. 
In 2015, livrarile de spatii noi vor depasi 200.000 de mp. Cele mai relevante dezvoltari vor fi in Bucuresti – 80.000 mp, Timisoara – 82.000 mp si Ploiesti – 22.000 mp, precizeza DTZ Echinox.
Cererea de spatii industriale si logistice a fost de 209.000 mp, aceasta fiind cea mai mare valoare inregistrata in ultimii 5 ani. In comparatie cu 2013, aceasta a crescut cu 37%. In Bucuresti, volumul tranzactiilor a fost de 71.000 mp, reprezentand mai mult de o treime din totalul cererii, in timp ce in Timisoara volumul inchirierilor a reprezentat aproximativ 50% din totalul tranzactionat. Activitatea de pre-inchiriere a insumat 95.000 mp si a fost inregistrata in afara capitalei, preponderent in Timisoara.
Pe fondul unei livrari reduse de spatii logistice, gradul de neocupare s-a incadrat intr-un trend descendent pe intreg teritoriul tarii. 
Majoritatea cererilor de spatii logistice au fost facute de companii din domeniul productiei, in special auto, companiile de logistica si retail.
2014 s-a incheiat in Romania cu o rata medie de 7% de neocupare a spatiilor logistice si industriale. Capitala a avut o valoare de 8% a gradului de neocupare, dar sunt regiuni din Romania, precum Cluj, Brasov, Oradea sau Pitesti care nu aveau spatii vacante la sfarsitul lui 2014.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus