IN 2016 S-AR PUTEA CONTRUI CU 20% MAI MULTE LOCUINTE CA IN 2015

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Numărul de livrări de locuinţe noi din primul trimestru al anului şi evoluţia numărului de autorizaţii de construire emise indică o creştere cu 20% a volumului de case şi apartamente noi care vor fi finalizate anul acesta în România, potrivit consultanţilor DTZ, ceea ce înseamnă un număr de 56.400 de locuinţe.

Acest avans ar contribui la înnoirea stocului de locuinţe noi din ţară, în contextul în care doar 11% din locuinţele Români­ei sunt case şi apar­ta­mente noi, ri­di­cate după 1990, iar restul repre­zintă con­strucţii mai vechi de 26 de ani, multe dintre ele tre­când prin experienţa cutre­murului din 1977.

Cele mai multe locuinţe noi s-au concentrat în zona Moldovei, unde şi populaţia este mai nu­me­roasă şi unde 70% din casele con­struite după 1990 se regăsesc în me­diul rural, potrivit con­sultanţilor de la DTZ.

În medie, din 1990 până în 2015 au fost construite circa 38.000 de locuinţe anual, boomul fiind bifat în 2008, când 67.000 de unităţi au fost livrate. Odată cu venirea crizei însă, avântul imobiliar s-a mai temperat, abia anul trecut fiind simţită o uşoară revigorare în sectorul rezidenţial.

În plus, în Capitală se conturează zonele Barbu Văcăres­cu şi Theodor Pallady ca poli noi care ar putea con­centra proiecte rezidenţiale.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus