IN 2016 VA DEMARA PROIECTUL CASA RADIO?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Lucrarile pentru dezvoltarea proiectului Casa Radio ar putea demara anul viitor, precizeaza Hanan Schraiter, marketing & development manager în cadrul Plaza Centers. 
"Vrem să începem lucrările la Casa Radio anul viitor. Vom construi o clădire de birouri de 50.000 de mp, aşa cum aveam în plan", declara Hanan Schraiter.
Plaza Centers a semnat în urmă cu aproape zece ani un parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale pentru realizarea proiectului de la Casa Radio, numit Dâmboviţa Center, şi care urma să cuprindă spaţii de birouri, un hotel şi un mall. 
In urma cu trei ani, un oficial al companiei declara că speră să demareze construcţia unui clădiri birouri cu o suprafaţă închiriabilă de 50.000 de mp, insa acest lucru nu s-a intamplat nici pana astazi.

citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus