IN 2018, IMMOCHAN VA FINALIZA FAZA A DOUA A PROIECTULUI CORESI BUSINESS PARK

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Dezvoltatorul imobiliar Immochan va finaliza în 2018 faza a doua a Coresi Business Park Braşov, amenajat pe locul fostei platforme industriale Tractorul.
In septembrie 2017, a fost finalizata si N1, cea de-a doaua cladire a complexului Coresi Business Park.
Cladirea N1 este in prezent complet inchiriata. Cladirea are 
o suprafata totala de 8500 mp ai are printre clienti fiind companiile Azets, Accenture, Intech si Waters. 
Cea de-a doua faza a Coresi Business Park Brasov presupune constructia a trei cladiri moderne de birouri de clasa A (L1, N1, N2), cu regim mic de inaltime (P+3E/4E), ce insumeaza 25.000 mp.
In prezent, este in constructie cea de-a treia cladire, N2, de 8.500 mp, ce urmeaza a fi livrata in intervalul aprilie-august 2018. Toate cele trei cladiri ce fac parte din faza a doua a proiectului - L1, N1 si N2 - sunt in curs de obtinere a certificarii BREEAM - nivelul „Foarte bine”. Cladirea N1, cu o suprafata construita de 8.500 mp, este inchiriata integral si a fost data in folosinta in septembrie 2017.
Azets, cel mai important furnizor de servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane si consultanta in tarile nordice, a inchiriat un intreg etaj in cladirea N1, respectiv 1.550 mp, pe care l-a ocupat in septembrie 2017.
Accenture, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de outsourcing si consultanta in management, a inchiriat 750 mp in cladirea N1 pentru a deschide un nou centru in Brasov, al saptelea din tara, pentru care va angaja 100 de persoane.

Intech, furnizor de solutii digitale pentru industria automobilistica, masini si instalatii grele si transport feroviar, isi extinde spatiul din Coresi Business Park la 1.550 mp, preluand un etaj din cladirea N1, pe care il va ocupa incepand din februarie 2018.

Compania de software si inginerie in domeniul farmaceutic, chimic si alimentar, Waters Romania, ocupa un spatiu de 3.500 mp in cladirea N1, desfasurat pe doua etaje si jumatate. In iulie 2017, Immochan Romania a achizitionat Coresi Business Park. Astfel, Cartierul Coresi, care avea pana atunci o componenta comerciala, prin Coresi Shopping Resort, si una rezidentiala, prin cele 1.000 de apartamente aflate in constructie, a integrat si componenta de birouri.

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus