IN ACEST WEEKEND ARE LOC TARGUL IMOBILIAR TIMON

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Targurile imobiliare reprezinta si in acest an o modalitate prin care dezvoltatorii isi pot promova produsele si pot afla care sunt dorintele clientilor interesati de piata imobiliara de locuinte noi.
In acest weekend, in Piaţa Constituţiei, se desfasoara al doilea targ imobiliar al anului 2015, tIMOn.
In cadrul acestui targ, expozantii promoveaza aproximativ 15.000 de locuinte noi, dintre care, aproximativ 70% se incadreaza in plafonul Prima casa 2015. Totodata, la tIMOn sunt lansate si 17 proiecte rezidenţiale noi, aceste proiecte totalizând aproximativ 2.000 de locuinţe, apartamente şi vile, marea majoritate în zonele semicentrale, centrale şi în cea de nord. Investiţiile alocate de dezvoltatori pentru aceste proiecte depăşesc 100 de milioane de euro.

"Investitorii rezidenţiali au început să reapară pe piaţa bucureşteană. Unii au reluat proiecte începute în criză, dar stopate în aşteptarea unor vremuri mai bune, alţii văd acum un moment bun pentru astfel de investiţii şi încep proiecte noi. Cel mai important este faptul că preţurile cu care aceşti dezvoltatori vin pe piaţă sunt aproape identice cu apartamentele vechi din zonele respective", a arătat Vlad Vlăsceanu, organizatorul targului.

Astfel, o garsonieră nouă în zona Militari — Lujerului costă 33.000 euro, iar una în Delea Veche are un preţ de 39.900 euro, preţuri similare celor percepute pentru locuinţele vechi din aceste zone. Un apartament cu 2 camere în zona Unirii este comercializat cu 67.000 euro, iar unul cu 3 camere cu 101.000 euro. În Theodor Pallady, pentru două camere preţul este de 45.000 de euro, iar o garsonieră în Piaţa Sudului costă 39.900 euro.

,,Piaţa este favorabilă începerii de proiecte noi. Putem să ne uităm cu un ochi pozitiv la viitor, să simţim că este o schimbare. Ştim, noi, dezvoltatorii, de ce are nevoie astăzi piaţa şi putem să facem ce ni se cere. Ştim să aducem acea marfă pe care clienţii o pot cumpăra în funcţie de venit. Bucureştiul, în comparaţie cu alte capitale mari din Europa mai are nevoie de multe locuinţe ca să ajungem la un standard de calitate european. Piaţa are un drum nou. Mulţi dezvoltatori au dispărut din piaţă dar cei care au rămas sunt cei care joacă în Liga I. Situaţia economică din România de astăzi permite unei familii să poată să aibă propriul apartament în condiţiile în care rata este la nivelul chiriei', a spus Shimon Galon, unul dintre cei mai activi dezvoltatori israelieni în România.

Cel mai scump apartament prezentat în cadrul târgului costă 155.00 euro, în timp ce pentru segmentul vilelor preţul maxim ajunge la 175.000 de euro. Şi la vile, oferta este pentru toate buzunarele, astfel că o astfel de locuinţă în 1 Decembrie se vinde cu 75.000 de euro, TVA inclus, una în Buftea cu 79.000 de euro, în timp ce în zona Lacul Tei-Floreasca, preţul urcă la 170.000 de euro, plus TVA.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus