IN BUCURESTI, IMOBILELE DE LUX SUNT INCHIRIATE MAI MULT DE STRAINI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In piaţa închirieriilor de apartamente din zona de lux Şoseaua Nordului-Herăstrău din Bucureşti, 85% sunt straini. In aceasta zona, chiria unui apartament poate ajunge si la 7000 euro/luna. 
Străinii încheie mai multe contracte de închiriere în zona Şoseaua Nordului- Herăstrău, având o rată mai mare de conversie între cei care doresc această zonă şi cei care se vor şi muta în această zonă. Iniţial, în procesul de căutare de apartamente pentru închiriere în această zonă ponderea românilor este mai mare, de 40%, dar la final, la semnarea de contracte rămân doar 15% din total, potrivit analizei Nordis.
Pe piaţa achiziţiilor de apartamente situaţia este însă total diferită, românii sunt cei care achiziţionează preponderent proprietăţi în această zonă, doar circa 10% din cumpărători fiind străini.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus