IN BUCURESTI, SEGMENTUL REZIDENTIAL ESTE IN CRESTERE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Pe un teren de 20.500 mp, amplasat in apropiere de zona Expozitiei din Bucuresti, se va dezvolta un proiect imobliar cu aproape 600 de unitati locative. 
Dezvoltatorul proiectului este societatea Akcent Development, controlata de catre Alin Niculae, patronul Oscar Downstream, cel mai mare distribuitor independent de carburanti auto din Romania, care a achzitionat 
terenul anul trecut de la furnizorul de servicii pentru industria petroliera Prospectiuni.

Conform PUG, terenul se afla intr-o zona A2A. De fapt, intreaga zona este in transformare si dezvoltare, dovada stand constructiile numeroase inalte, care ajung uneori, chiar in vecinatate, la gabarite P+14. Se doreste construirea unor locuinte colective P+9 cu un parter comercial, solutie care ar presupune un CUT de 3 si un POT de 50%". Proiectul a fost analizat in cadrul Sedintei Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului si Urbanism a Primariei Municipiului Bucuresti, in data de 29 noiembrie 2017, potrivit site-ului Ordinului Arhitectilor din Romania.

Astfel, potrivit indicatorilor POT (Procent de ocupare al terenului) si CUT (Coeficient de utilizare al terenului) mentionati rezulta ca amprenta maxima a constructiei la sol ar urma sa fie de 10.250 mp (20.500 mp x 50%), iar suprafata construita 61.500 mp (20.500 mp x 3). Luand in calcul o suprafata medie de 100 de metri patrati pentru un apartament (inclusiv spatiile comune) rezulta ca dezvoltatorul poate construi pana la 600 de apartamente, la un nivel de P+5.

stirea integral aici


 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus