IN BUCURESTI, STOCUL MODERN DE SPATII DE BIROURI SE MARESTE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Dezvoltatorii imobiliari vor livra anul acesta peste 15 ha de spatii de birouri. Astfel, până la finele acestui an stocul de birouri va depăşi nivelul de 2,3 milioane de metri pătraţi. 
Aproximativ 154.000 de metri pătraţi vor fi gata până la finalul anului, suficienţi pentru peste 15.000 de angajaţi, arată calculele ZF pe baza datelor transmise de compania de consultanţă imobiliară DTZ Echinox.
„Stocul de birouri din Bucureşti este în prezent cu mult sub nivelul stocului existent în principalele capitale din regiunea Europa Centrală şi de Est (Varşovia, Praga, Budapesta). Din acest punct de vedere, este clar loc de creştere, Bucureştiul fiind cea mai mare capitală ca număr de locuitori. În Bucureşti va fi nevoie de noi clădiri de birouri atât timp cât nivelul cererii va fi ridicat“, spune Mihaela Gălăţanu, head of research în cadrul DTZ Echinox.
In prezent, alti 400.000 mp de spatii de birouri sunt in constructie urmand a fi livrati in 2015 si 2016.
Clădirea B din proiectul Green Court, dezvoltat de suedezii de la Skanska a fost deja inaugurata, iar pana la sfarsitul anului va fi gata si turnul Bucharest One, dezvoltat de compania de investiţii imobiliare Globalworth.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus