IN CAPITALA SEGMENTUL LOCUINTELOR DE LUX ESTE ACTIV

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In Bucuresti se gasesc locuinte care costa milioane de euro si evident sunt incadrate in categoria lux. Clienţii care investesc in acestea se gandesc la câştigurile lunare de mii de euro aduse ulterior, dar si la plăcerea de a locui într-un cămin luxos.
Segmentul locuinţelor de lux din Capitală se bucură activitate, deşi poate nu la acelaşi ritm ca în alte capitale europene. Şi la noi există cumpărători dispuşi să plătească milioane de euro pentru locuinţe amplasate în zone exclusiviste, cu vedere către cele mai bine cotate parcuri. Conform brokerilor imobiliare care se ocupă de acest segment, multe dintre acestea sunt achiziţionate în scop investiţional, întrucât se închiriază cu uşurinţă, cu precădere expaţilor veniţi să lucreze pe salarii de zeci de mii de euro la noi în ţară. Dar astfel de apartamente nu sunt cumpărate numai de investitori, ci şi de oameni de afaceri români care locuiesc în străinătate şi vor să deţină o locuinţă secundară, în oraşul natal. 
Un penthouse in zona Primaverii este cel mai scump apartament din Capitală, care se desfasoara pe ultimele doua nivele ale unui bloc cu cinci etaje. Pretul de vanzare soliciat este de 3,8 milioane euro.
Un alt apartament din categoria lux si cele mai scumpe din Bucuresti, este o locuinta de 4 camere situata la etajul al unui imobil construit in 2007, amplasat pe Soseaua Nordului. Pretul de vanzare al acestuia este de 1,9 milioane euro, iar de inchiriere de 6500 euro/luna.
Un alt penthouse, tot in cartierul Primaverii costa 1,5 milioane de dolari. El ocupa ultimele două nivelei ale unui bloc cu şase etaje inaugurat în anul 2004 si are o suprafaţă utilă de 252 mp.
Amplasat într-o zonă în care regimul de înălţime este de doar câteva niveluri, locuinţa se bucură de o vedere impresionantă atât către parc, cât şi către oraş.
Consultantii imobiliari care se ocupa de acest segment de lux precizeaza ca sunt destule alte oferte imobiliare nepromovate publicului larg, deoarece exista multi proprietari care prefera discretia.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus