IN CE TREND SE INCADREAZA PRETURILE APARTAMENTELOR?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultimii ani, in Capitala preturile apartamentelor au marcat o scadere considerabila. In cazul apartamentelor cu 3 si 4 camere, in ultimele 12 luni putem vorbi doar de o diminuare usoara a preturilor, deoarece valoarea lor a scazut doar cu 1%. Este unul din efectele pe care le-a avut programul Prima Casa asupra pietei imobiliare din Bucuresti.
Cei care si-au dorit sa contacteze un credit prin acest program, desi la inceput se puteau incadra pentru o garsoniera sau un apartament de 2 camere, odata cu scaderea preturilor locuintelor si marirea plafonului maxim al creditului garantat in cadrul programului Prima Casa, si-au schimbat atentia indreptand-o catre un apartament cu un numar mai mare de camere.
Desi in perioada ianuarie 2013 si ianuarie 2014 pretul mediu al unui apartament cu 4 camere in Bucuresti a scazut cu 7%, intre ianuarie 2014 si ianuarie 2015 scaderea a fost de doar 1%, asa reiese dintr-o analiza bazata pe statistici generate de un site de anunturi imobiliare care a luat in calcul toate ofertele imobiliare publicate de particulari in presa si pe internet.
In acelasi  trend s-au incadrat si apartamentele cu 3 camere din Capitala, care au inregistrat o scadere de 4% intre ianuarie 2013 si ianuarie 2014, in timp ce intre ianuarie 2014 si ianuarie 2015 pretul acestora a scazut cu doar 1%.
In ultimele 12 luni valoarea garsonierelor si a apartamentelor cu 2 camere s-au depreciat constant cu aproximativ 4% si respectiv 3%.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus