IN CHINA EXISTA POSIBILITATEA DE A NU SE MAI ELIBERA AUTORIZATII PENTRU CONSTRUIREA CLADIRILOR CU ARHITECTURA "CIUDATA"

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In China, proiectele pentru cladiri cu arhitectura iesita din comun sunt criticate de presedintele tarii. „Gata cu arhitectura ciudată!”, spune preşedintele Xi Jinping in discursurile sale ţinute personalităţilor din lumea artei, teatrului şi literaturii. Oficialul chinez a atacat dur tendinţa arhitecţilor de a se remarca prin clădiri cu forme ieşite din comun. 

China se mândreşte cu unele dintre cele mai ciudate clădiri moderne din lume, reprezentative pentru portofoliul unor arhitecţi cu renume internaţional. Însă preşedintele Xi Jinping vrea ca această modă să se încheie şi îndeamnă arhitecţii să nu mai sacrifice bunul gust pentru interesele comerciale. În ultimul an, conducătorul Partidului Comunist a reluat constant această solicitare, în diverse discursuri, în speranţa că privirea nu îi va mai fi agresată de proiecte ieşite din comun.

„Gata cu arhitectura ciudată! Adevăratele opere de artă trebuie să fie precum razele de soare de pe cerul albastru sau briza primăvăratică ce inspiră minţile, încălzeşte inimile, cultivă gusturile şi curăţă stilul de lucru indezirabil”, a punctat Xi Jinping la un moment dat, în cadrul unui discurs de la Beijing, ţinut celor mai importanţi specialişti din lumea artei. În mod ironic, întrega cuvântare a fost publicată ulterior de ziarul People's Daily, al cărui nume a fost legat de un scandal de proporţii, anul trecut, după ce şi-a mutat sediul într-o clădire modernă asemănată cu un falus uriaş.
Conducătorul Partidului Comunist a atacat numeroase proiecte semnate de arhitecţi de talie mondială, printre care se numără şi sediul din Beijing al CCTV conceput de olandezul Rem Koolhaas, complexul Wangjing Soho semnat de Zaha Hadid, clădirea în formă de gogoaşă din Guangzhou semnată de italianul Joseph di Pasquale sau două poduri din oraşul Chongqing, asemănate cu organele genitale feminine.
Întrebaţi despre acest subiect, specialiştii din imobiliare şi domeniile conexe au declarat că sunt extrem de mici şansele ca arhitectura experimentală să dispară prea curând, în special dacă astfel de proiecte beneficiază de finanţare privată. În ultimul an, pentru proiectele publice, autorităţile au impus un anume set de norme cu privire la design, însă în sectorul privat „duhul este de mult ieşit din sticlă”.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus