IN CHINA SE VA CONSTRUI CEA MAI INALTA CLADIRE DIN LUME. AFLA CE ROL VA INDEPLINI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Chinezii vor ridica cea mai înaltă construcţie din lume, ce va depăşi Burj Khalifa. Turnurile Phoenix vor deveni un simbol al oraşului Wuhan şi vor capta atenţia de la o distanţă considerabilă – cel mai înalt turn va avea o înălţime de un kilometru. Dar chinezii nu se preocupă numai de partea comercială a unui proiect: cu adevărat spectaculos este faptul că aceste construcţii vor fi dotate cu sisteme sofisticate de îmbunătăţire a calităţii mediului.  
China se pregăteşte să găzduiască cea mai înaltă construcţie din lume, ce va depăşi cu mai bine de 150 metri Burj Khalifa, din Dubai (cu o înălţime de 828 metri). Proiectate de compania britanică de arhitectură Chetwoods, Turnurile Phoenix se vor înălţa deasupra oraşului Wuhan, ca parte a unui proiect imobiliar ce se va întinde pe o suprafaţă de 47 hectare. Întrucât poluarea atinge cote alarmante în Wuhan, construcţiile vor fi prevăzute cu o serie de sisteme de ultimă tehnologie, prin care se va încerca purificarea aerului şi a apei din împrejurimi, dar şi colectarea energiei solare, eoliene şi a apei de ploaie.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus