IN CURSUL ACESTUI AN, PRETUL MEDIU AL APARTAMENTELOR SCOASE LA VANZARE A CRESCUT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Pentru apartamentele scoase la vanzare pe parcursul acestui an, pretul mediu a inregistrat o crestere de 4,7%, potrivit unui portal de imobiliare.
Pretul mediu solicitat pe metru patrat a fost de 921 euro. Orasele in care acesta a inregistrat cea mai mare crestere au fost Cluj-Napoca şi Timişoara.
Potrivit analizei efectuate de portalul de imobiliare, in Cluj-Napoca, pretenţiile proprietarilor s-au diminuat cu 0,4% în noiembrie (de la 1.131 la 1.126 euro/m.p.), dar se situează cu 12,2% peste nivelul consemnat în perioada similară a anului trecut (1.004 euro/m.p.)
In Cluj-Napoca, locuinţele din blocurile vechi s-au scumpit cu 1,4% în ultimele 30 de zile (de la 1.140 la 1.156 euro m.p.), ajungând astfel la un avans de 14,9% faţă de sfârşitul toamnei lui 2014 (când ajungeau la 1.006 euro pe metru pătrat)
In Timisoara, suma medie solicitată pentru apartamentele disponibile spre vânzare a scăzut cu 0,2% în noiembrie, de la 939 la 937 de euro pe metru pătrat util; preţul actual este cu 11,8% mai mare decât cel valabil în perioada similară a anului trecut (respectiv 838 euro/m.p.)
In Iasi, pretul mediul solicitat este de 862 euro/m.p., cu 5,6% mai mare decât cel de anul trecut respectiv 816 euro/m.p.
In Bucuresti, pretenţiile vânzătorilor sunt cu 3,2% mai mari decât în urmă cu 12 luni , când media era de 1.061 de euro/m.p.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus