IN DOAR DOUĂ SĂPTĂMÂNI, BCR A EPUIZAT PLAFONUL SUPLIMENTAR PENTRU PRIMA CASĂ

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Banca Comercială Romană (BCR) a epuizat, în circa două săptămani, plafonul obtinut în cadrul programului Prima Casă prin realocarea sumelor neutilizate destinate achiziţiilor de locuinţe construite de ANL. Instituţia a acordat circa 1.000 noi credite Prima Casă, în valoare de aproximativ 136 milioane lei.

BCR a solicitat Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM) suplimentarea plafonului de garantare aferent programului Prima Casă 6.

„Evoluţia vânzărilor de credite ipotecare a aratat o creştere a creditului ipotecar standard, ce a egalat vânzările prin programul Prima Casă, însă, ca de obicei la finalul plafonului alocat Progamului, evoluţiile recente indică vânzări mai puternice pe Prima Casă”, precizează reprezentanţii băncii, în cel mai recent comunicat de presă.

Aproximativ 4.700 români au contractat un credit de la BCR, în cadrul celei de-a şasea ediţii a programului guvernamental. De la lansarea Prima Casă şi până în prezent, banca a acordat circa 36.000 de credite, în valoare de peste 6 miliarde lei.

În prezent, BCR a conceput soluţii de finanţare alternative pentru cei interesaţi de achiziţia unei locuinţe. De asemenea, banca derulează campania „Soluţii de creditare pentru fiecare“ ce aduce clienţilor care îşi primesc salariul/pensia în cont la BCR o ofertă specială: comision de analiză zero pentru creditele de investiţii imobiliare.

„Creditul Casa Mea reprezintă o soluţie de finanţare pentru cei care îşi achiziţionează o locuinţă, pentru cei care doresc să aducă îmbunătăţiri locuinţei pe care o deţin, cât şi pentru cei care vor să-şi schimbe locuinţa. Dobânda este de numai 5,25%/an, fixă până la 5 ani, pentru toţi clienţii care vin cu salariul la BCR”, încheie reprezentanţii instituţiei.

Vezi stirea integral aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus