IN GRECIA, PRETURILE LOCUINTELOR DIN DESTINATIILE TURISTICE AU SCAZUT CU 33%

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Locuintele din insulele grecesti au devenit o oportunitate pentru investitii, deoarece au suferit o ieftinire semnificativa.
Pretul mediu in aceste zone pentru proprietatile rezidentiale a scazut cu 33% din 2008 pana in prezent, conform agentiilor elene.
Ieftinirea cu 40-50%, s-a inregistrat in cazul caselor mari si la vile, scrie cotidianul elen Kathimerini.
Desi pretul acestora a scazut simtitor,  majoritatea investitorilor sunt interesati in principal sa cumpere terenuri pentru a realiza constructii in aceste destinatii de vacanta.
Preturile locuintelor in Grecia vor scadea si mai mult in 2014, astfel ca se va extinde criza imobiliara pentru cel putin inca un an, potrivit unui raport al Eurobank.

Citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus