IN LUNA MAI SE VA DESCHIDE UN NOU MALL IN BUCURESTI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In luna mai in Capitala se va deschide un nou mall: Pipera Plazza. Centrul comercial, amplasat in zona de nord a Bucurestiului, cuprinde doua etape. In prima etapa, ce are ca termen de finalizare luna mai, vor fi dati in folosinta 7.500 mp, si se spera ca aceasta suprafata se va dubla pana in toamna acestui an. Proiectul se desfasoara pe terenul ce a gazduit ani la rand piata Pipera si este dezvoltat de catre Alpha Property Group(apartine grupului german Intercora) una din cele mai renumite companii imobiliare din Europa Centrala si de Est si omul de afaceri Marius Ivan.
"Suntem dedicaţi excelenţei şi oferirii de servicii chiriaşilor noştri. Centrele noastre comerciale sunt printre cele mai de succes din Europa Centrală si de Est şi dezvoltăm spaţii în locurile cu trafic intens şi care beneficiază de combinaţia potrivită de tenant mix”, precizeaza Clemens Petschnikar, CEO Alpha Property Group.
Proiectul Pipera Plaza se doreste a fi o combinaţie reusita între strip mall şi galerie comercială. El este in atenţia atât brandurilor internaţionale precum Starbucks, Lidl, Sportisimo, Takko, Pepco sau Jysk cât şi brandurilor româneşti: Wine Republic, Salad Box, CTS Corner, Dinner Food, FarmaVital, Tip Top, 5ASEC, Pizza Bonita sau Cataleya. Acestia deja au inchiriat spatii in centrul comercial.
Compania Starbucks inaugureaza aici cea mai mare cafenea din tara. Retailerii Lidl si Jysk au decis ca vor avea in Pipera Plaza cele mai mari locatii din Romania. 
Proiectul se va dezvolta pentru a oferiunui mix perfect de brand-uri internaţionale şi locale care să răspundă nevoilor comunităţii de proximitate.
Omul de afaceri Marius Ivan, co-owner Pipera Plaza declara: „Zona Bucuresti Nord, şi în special zona Pipera, este actualul centru de business al Bucureştiului care se dezvoltă în fiecare zi şi care va lua o nouă dimensiune în următoarea perioadă. În Pipera muncesc şi trãiesc oameni tineri, dornici sã interactioneze, sã fie conectaţi, sã se inspire şi sã cunoascã. Pentru asta suntem aici“.
 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus