IN LUNA MARTIE, NUMARUL AUTORIZATIILOR DE CONSTRUIRE A CRESCUT SPECTACULOS

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit datelor furnizate de Institutul Naţional de Statistică (INS), numarul autorizatiilor de construire emise pentru clădiri rezidenţiale a crescut cu 1,4% în martie 2015, faţă de luna similară din 2014. 
In luna martie a lui 2015, s-au eliberat 3.253 de autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, cu 44,6% mai mult decat in luna februarie a anului in curs.
Procentul autorizatiilor de construire pentru zona rurala a fost in martie de 62,3%. Intr-un comunicat al INS se arata ca: 'Distribuţia în profil regional evidenţiază o creştere a numărului de autorizaţii de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale în toate regiunile de dezvoltare. Cele mai importante creşteri s-au înregistrat în următoarele regiuni de dezvoltare: Bucureşti-Ilfov (+238 autorizaţii), Nord-Est (+144), Centru (+134), Sud-Muntenia (+124) şi Nord-Vest (+120)',
'În trimestrul I 2015, s-au eliberat 7.176 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în creştere cu 3% faţă de trimestrul I din 2014', se precizează în comunicat.
In primul trimestru al lui 2015 fata de primul trimestru al anului trecut cele mai mari creşteri s-au înregistrat în regiunile Bucureşti-Ilfov (+152 autorizaţii), Nord-Vest (+114), Nord-Est (+99), Sud-Est (+83) şi Sud-Muntenia (+32).


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus