IN MANGALIA, VOR FI DEMOLATE PESTE 1700 DE CONSTRUCTII ILEGALE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In urma sesizarilor venite din partea locuitorilor din Mangalia, peste 1.700 de garaje construite ilegal pe domeniul public vor fi demolate. Autoritatile locale promit ca in locul acestora se vor construi parcări de reşedinţă, locuri de joacă, spaţii verzi şi alei pietonale.
Potrivit planului de sistematizare elaborat de municipalitate, garajele construite pe domeniul public fără documente legale vor fi dezafectate.
”Am trimis somaţii deţinătorilor de garaje, iar unii dintre aceştia au început deja să şi le ridice singuri. Acolo unde proprietarii au refuzat, am intervenit noi, dar pe cheltuiala acestora”, a precizat Radu Cristian, primarul Mangaliei.
Acţiunea de înlăturare a garajelor ilegale a început cu cele care blocau accesul către Punctele Trafo ale Enel sau aleile pietonale din zona blocurilor de locuinţe. Ulterior, intervenţiile pe domeniul public au continuat cu ridicarea garajelor şi altor construcţii ilegale care blocau accesul în zona centralelor termice şi instituţiilor publice.
„În prezent, multe garaje sunt abandonate sau sunt deţinute de persoane din alte localităţi. Alte construcţii similare au fost transformate în magazii, depozite sau chiar locuinţe de sezon. Anumite zone cu garaje sunt adevărate focare de infecţie”, a explicat primarul Mangaliei.
Primarul a mai spus că sistematizarea va fi făcută de comun acord cu cetăţenii, în condiţiile în care numărul locuitorilor care solicită locuri de parcare în locul garajelor este în creştere.

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus