IN PRIMELE ŞAPTE LUNI ALE ANULUI VOLUMUL LUCRĂRILOR DE CON­STRUCŢII A CRESCUT TIMID

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In primele spate luni ale anului, lucrările de construcţii au crescut cu 3,9%. In aceeasi perioada a anului trecut, volumul lucrarilor de constructii inregistrase o crestere de 11,3%. 
In iulie 2016, faţă de iulie 2015, construcţiile au crescut cu doar 1%, dinamică proprie mai degrabă unei luni de iarnă - început de primăvară, ceea ce nu este în măsură să insufle un optimism exagerat.
În acest tablou tern un amănunt apare drept semnificativ: construcţiile inginereşti (marile lucrări de infrastructură) au crescut cu 11,2% la şapte luni, ceea ce este un semn că statul este dispus să pună mai mulţi bani în investiţii. De altfel, datele Finanţelor la şapte luni arată că cheltuielile de capital (investiţiile din buget) au crescut cu 23%, comparativ cu perioada similată a lui 2015, de la 5 miliarde de lei până la 6,1 miliarde de lei. Din păcate au scăzut cu 20% cheltuielile evidenţiate în buget la programele derulate cu fonduri europene, de la 8 miliarde de lei în primele şapte luni din 2015 până la 6,3 miliarde de lei în primele şapte luni din acest an.
Din datele prezentate recent de INS, in primele şapte luni din an, an/an, volumul lucrărilor de con­strucţii a crescut, pe total, ca serie brută, cu 3,9%. Pe elemente de struc­tură au avut loc creşteri la lucră­rile de construcţii noi şi la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente cu 6,4%, respectiv cu 6%. Lucrările de reparaţii capitale au scăzut cu 11,6%
Pe obiecte de construcţii, construcţiile inginereşti au crescut în primele şapte luni cu 11,2%, clădirile rezidenţiale cu 2,3% şi clădirile nerezidenţiale cu 0,3%.

stirea integral aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus