IN ROMANIA, LAFARGE SI-A MARIT VOLUMUL VANZARILOR CU AJUTORUL DEZVOLTATORILOR IMOBILIARI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Grupul francez Lafarge, prezent in tara noastra pe segmentul cimentului, a publicat marti un raport in care se precizeaza ca: "In Romania, volumul vanzarilor de ciment a crescut puternic, sprijinit de mai multe proiecte care au inceput mai devreme datorita vremii favorabile"
Lafarge si Holcim, cei mai mari producatori de ciment la nivel mondial, au anuntat recent planuri de fuziune, tranzactie evaluata la 40 miliarde de dolari. Pentru a obtine avizul autoritatilor pentru concurenta, cele doua companii vor trebui sa vanda mai multe active, inclusiv din Romania.
La nivel global, vanzarile Lafarge au scazut cu 2% in primul trimestru, la 2,6 miliarde euro. In conditii comparabile (la curs valutar constant), variatia a fost de plus 9%.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus