IN ROMANIA MULTI CETATENI RAMAN FARA CASE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Pentru modernizarea infrastructurii se efectueaza multe proiecte, care din pacate genereaza multe nedreptati din partea autoritatilor. O multime de români se trezesc deposedaţi peste noapte, la preţuri de nimic, de agoniseala de-o viaţă. De obicei se apeleaza la o simpla scrisoare pe care proprietarii o primesc in cutia postala: „Prin prezenta, vă informăm că imobilul situat la adresa... va fi expropriat pentru un proiect de utilitate publică. Vă invităm la sediul nostru în termen de 20 de zile de la primirea acestei notificări. Vă punem în vedere că aveţi la dispoziţie 30 de zile pentru a elibera imobilul.“ Indiferent de tipul lucrarilor de modernizare, precum dezvoltarea infrastructurii, amenajarea lacurilor de acumulare şi hidrocentrale, regularizări de râuri, staţii de epurare, poduri şi pasaje, aeroporturi, tuneluri, gări şi aşa mai departe, toate pot conduce, conform legii la pierderea dreptului de proprietate.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus