IN ROMANIA, PRETUL JOACA ROLUL HOTARATOR IN ACHIZITIA LOCUINTEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Modernizarea locuintei oferita spre vanzare nu are in cele mai multe cazuri efectul scontat, deoarce desi clientii pot aprecia o casă proaspăt renovată, ei nu vor fi dispuşi să plătească mai mult pentru ea. Acest lucru se intampla in piata din Romania, in care pretul joaca rolul hotarator in achizitia locuintei.
Psihologia clientului de imobiliare este complexă, iar un agent imobiliar profesionist se perfecţionează permanent în tehnici de vânzări, pentru a putea încheia cele mai bune tranzacţii. Cu toate acestea, în diversitatea lor, toţi clienţii au un singur ţel suprem: să plătească cel mai mic preţ. Acest lucru se resimte cu atât mai acut acum, într-o perioadă în care incertitudinea economică încă planează deasupra oricărei tranzacţii imobiliare.
Pentru majoritatea clientilor, pretul este factorul principal in achizitia unei locuinte, finisajele si locatia sunt pe un loc secundar. Specialiştii în domeniu imobiliar sunt de parere ca renovarea locuinţei pentru a obţine un preţ de vânzare mai bun, nu este un lucru indicat deoarece noul aspect al locuintei s-ar putea sa nu fie pe placul potentialilor cumparatori si in acest caz nu sunt dispusi sa plateasca mai multi bani pentru achizitie.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus