IN ROMANIA PRETUL MEDIU AL APARTAMENTELOR A SCAZUT, EXCEPTIE FACE CAPITALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Pretul mediu al apartamentelor in Bucuresti a crescut cu 2-2,5% in ultimul an, fiind singurul dintre marile orase ale tarii care a avut aceasta evolutie. Restul oraselor au inregistrat scaderi ale pretului mediu(exceptie a facut orasul Bacau unde preturile au stagnat), pastrand astfel tendinta care a dominat ultimii 6 ani.
Preţul mediu de vânzare al unui apartament în Bucureşti este in prezent de 1.049 euro/mp, în timp ce în provincie, preţurile ajung la 996 euro/mp în Cluj, 850 euro/mp în Iaşi, 826 euro/mp în Constanţa, 804 euro/mp în Braşov, 643 euro/mp în Galaţi şi 556 euro/mp în Bacău. 
In ultimele 12 luni, o crestere a preturilor in Capitala s-a observat la apartamentele cu 3 si 4 camere, in timp ce la apartamentele cu 2 camere si garsoniere preturile au ramas aproximativ la fel.citeste stirea integral 
 
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus