IN TRIMESTRUL II, PRETURILE LOCUINTELOR DIN ROMANIA AU SCAZUT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In trimestrul II al lui 2015, in Romania s-a inregistrat o scadere a preturilor locuintelor cu 1,1% fata de primele trei luni ale anului. Potirvit datelor furnizate de Oficiul European de Statistică (Eurostat), aceasta scadere reprezinta cel mai mare declin înregistrat în rândul statelor membre ale Uniunii Europene.
Per ansamblu, in UE, preţurile locuinţelor au marcat o creştere trimestrială de 1,3%, iar în zona euro s-au marit cu 1,2%. 
În rândul statelor membre, cele mai mari creşteri în ritm anual ale preţurilor la locuinţe au fost raportate în Cipru (7,4%), Austria (6,4%), Danemarca şi Spania (ambele cu 4,1%), iar singurele scăderi s-au înregistrat în România (minus 1,1%), Malta (minus 0,3%) şi Italia (minus 0,1%).
In perioada aprilie-iunie, conform datelor furnizate de Eurostat,  preţurile la locuinţe au urcat cu 2,3% în UE şi cu 1,1% în zona euro, fata de aceeasi perioada a lui 2014.
În rândul statelor membre, cele mai mari creşteri în ritm anual ale preţurilor la locuinţe au fost consemnate în Suedia (13%), Ungaria (11,9%), Irlanda (10,7%) şi Estonia (10,5%). Cele mai mari scaderi s-au înregistrat în Letonia (minus 4,4%), Italia (minus 3%) şi Franţa (minus 2,2%).
Comparativ cu T2 din 2014, in T2 al anului in curs, preturile locuintelor au crescut in Romania cu 3,9%

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus