IN VESTUL TARII RENTABILITATEA IMOBILIARELOR ESTE MAI BUNA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
România are multe neajunsuri, atunci când vine vorba despre atragerea fondurilor străine, dar cumva, această problemă pare să nu se simtă atât de puternic în segmentul logistic al pieţei imobiliare. Bucureştiul şi Vestul ţării sunt puncte de reper în acest sens, iar previziunile pe termen mediu şi lung sunt dintre cele mai bune, în acest moment. Odată ce devenim cunoscuţi la nivel european pentru calitatea serviciilor, mâna de lucru bună şi preţurile practicate, vom intra pe radarele a tot mai multe companii interesate. De altfel, acest lucru se întâmplă deja, cu precădere în industria auto.
Marii jucători din industria auto au catalogat România ca punct strategic pentru dezvoltarea afacerilor, motiv pentru care tot mai multe companii aleg să îşi deschidă la noi puncte de lucru. Vestul ţării este una dintre cele mai căutate zone în acest sens, dar nu sunt ocolite nici Bucureştiul sau Craiova. Specialiştii sunt de părere că acest trend se amplifică, odată cu trecerea timpului.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus