IN ZONA POLICOLOR, PE TERENUL FOSTEI FABRICI URMEAZA SA SE CONSTRUIASCA UN NOU ANSAMBLU REZIDENTIAL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Producătorul a predat o parte din teren, pe care a încasat 3 mil. euro, iar cumpărătorii au început deja construcţia unui bloc cu 210 apartamente. Prima clădire a ajuns la finalul anului trecut la etajul patru din opt şi trebuie terminată în iunie 2016. Întregul proiect  cuprinde circa 6.000 de apartamente, a căror termen de finalizare este programat pentru anul 2017. Ansamblul va dispune şi de două clădiri turn, cu câte 30 de etaje, care vor găzdui birouri, apartamente, restaurante şi magazine, potrivit dezvoltatorului.

Strategia Policolor prevede ca banii încasaţi din vânzarea terenului să fie utilizaţi pentru construcţia unei noi fabrici ce va fi amplasată în incinta platformei chimice din cartierul Militari. În acest sens, producătorul a cumpărat aici un teren de 2,5 hectare şi a demarat procesul de autorizare premergător construcţiei. Reprezentanţii Policolor au estimat costul de construcţie, incluzând terenul, la 6,4 mil. euro.

Fabrică nouă

Anul trecut, producătorul s-a concentrat pe obţinerea planului de urbanism de detaliu şi a avizelor necesare funcţionării unităţii din Militari. „În acest proces am întâmpinat întârzieri cauzate de timpii necesari parcurgerii formalităţilor administrative, în relaţie cu unele autorităţi. Chiar dacă avem o întârziere uşoară faţă de planul intern pentru acest proiect, echipa noastră depune toate eforturile pentru ca noua unitate de producţie să fie operaţională în 2017“, a declarat Marius Văcăroiu, CEO-ul Policolor-Orgachim, într-un interviu acordat Capital.

Compania a anunţat anul trecut că, într-o primă etapă, intenţionează să închirieze birourile şi depozitele, în loc să le construiască. Policolor a externalizat încă din 2014 activităţile de depozitare către un operator specializat pe logistică, iar birourile companiei ar fi trebuit mutate până la finalul anului trecut într-o clădire închiriată, urmând ca apoi să fie mutate în Militari, în faza a doua de construcţie.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus