IN ZONA UNIRII DIN CAPITALA SE CONSTRUIESTE O NOUA CLADIRE DE BIROURI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Lucrarile de constructie pentru proiectul Unirii View au demarat pe 25 octombrie. Proiectul presupune construcita unui turn de birouri cu 18 etaje situat in zona Unirii din Capitala, a carui investitie este evaluata la 33 de milioane de euro. 
Situată pe bulevardul Corneliu Coposu, clădirea are ca termen de finalizare trimestrul doi din anul 2018. 

Dupa vanzarea cu succes a Deva Logistics Park catre CTP, antreprenorul de origine belgiana Yves Weerts, pariaza din nou pe un proiect imobiliar in Romania, de aceasta data in primul sau proiect pe piata birourilor la nivel local. Unirii View, cu o suprafata totala de 18.000 mp, va fi certificat conform normelor internationale BREEAM.

“Cred in Romania si in potentialul extraordinar pe care piata imobiliara de aici il are. Dupa experientele de pana acum, am ajuns la concluzia ca in Romania se pot dezvolta proiecte mult mai usor decat in Belgia. Este o crestere pe care nu o intalnim pe alte piete. In ultimele 6-7 luni am vazut schimbari semnificative in climatul din piata investitiilor imobiliare”, a declarat Yves Weerts, investitorul din spatele viitorului proiect de birouri Unirii View.

Cladirea Unirii View, va avea cateva facilitati importante pentru incurajarea transportului alternativ, spre exemplu parcarea pentru biciclete şi staţiile de încărcare pentru maşinile electrice sau 
duşuri pentru chiriaşi care obişnuiesc să vină la birou pe bicicleta. In apropiere, cladirea Unirii View va avea 4 linii de tramvai, 9 linii de autobuz şi o linie expres către aeroport.


stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus