INCA 500 MILIOANE DE LEI PENTRU PRIMA CASA 2016

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Plafonul pentru Prima Casa 2016 ar putea fi suplimentat cu inca 500 milioane de lei. Aceasta este propunerea MFP(Ministerul Finanţelor Publice), care in plus intentioneaza să modifice şi mecanismul de alocare a sumelor pe bănci în funcţie de volumul de credite acordate în cadrul programului, se arata intr-un proiect de Hotărâre postat pe site-ul Ministerului.
"Propunerea vine atât în sprijinul potenţialilor beneficiari ai Programului, cât şi al celor care au încheiat antecontracte de vânzare-cumpărare prin 'Prima Casă' şi care, în lipsa alocării resurselor necesare, sunt în pericol de a pierde avansurile plătite, fiind în imposibilitate să îşi mai finanţeze tranzacţiile prin Program. Astfel, prin proiectul supus dezbaterii publice de modificare şi completare a Anexei 1 la HG. 717/2009, a fost propusă suplimentarea cu 500 de milioane de lei a plafonului de garanţii pentru Prima Casă", rezulta din comunicatul MFP.
Anca Dragu, ministrul Finantelor, 
susţine că suma suplimentară nu afectează ţinta de deficit bugetar şi a fost estimată în funcţie de volumul solicitărilor aflate în diverse stadii de aprobare şi de pre-aprobare, care exced disponibilul de plafon existent. 

"Pe lângă această suplimentare, avem în vedere şi elaborarea în premieră a unei strategii pe termen mediu pentru programul Prima Casă, corelată cu Strategia locuirii elaborată de MDRAP şi aflată în consultare publică. Strategia este menită să asigure transparenţa şi predictibilitatea solicitată atât de beneficiarii programului, cât şi dezvoltatorii de locuinţe şi instituţiile de credit', a spus Anca Dragu. 

Pe lângă suplimentarea plafonului total de garantare pentru acest an, prin noul proiect de act normativ, MFP propune trecerea plafonului de garantare neutilizat de către românii stabiliţi în străinătate în plafonul general de garantare a creditelor în cadrul programului. În nota de fundamentare a actului normativ se precizează că în ultima perioadă nu au mai existat cereri de la cetăţenii români stabiliţi în străinătate. 

"Din plafonul de 25 de milioane de lei stabilit în anul 2014 pentru persoanele fizice cu cetăţenie română stabilite în străinătate au fost acordate până în prezent un număr de 190 de garanţii în valoare totală de 18,3 milioane de lei", se menţionează în documentul citat. 

stirea integral aici

 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus