INCA UN IMOBIL DIN PORTOFOLIUL RA-APPS SCOS LA VANZARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a scos la vanzare Hotelul Triumf din Capitala. Vanzarea se va realiza prin licitatie, organizata in conditiile impuse RA-APPS, pretul de pornire fiind de 19,6 milioane euro fara TVA.
Hotelul a mai fost scos la vanzare in urma cu 7 ani, la pretul de 32,5 milioane euro plus TVA, insa licitatia aferenta a fost contestata in instanta.
Hotelul, care starneste un mare interes operatorilor din industria turismului datorita amplasarii si arhitecturii deosebite a cladirii, nu a mai fost insa scos la vanzare de la acel moment, fiind introdus doar, in 2011, pe lista imobilelor RA-APPS care urmeaza sa fie instrainate la un moment dat.
RA-APPS si-a accentuat pierderea in cei doi ani in care a vandut imobile din portofoliu prin proceduri contestate de catre consultanti imobiliari si aproape si-a dublat rezultatul negativ in 2013 comparativ cu 2012, nereusind sa atinga propriile tinte pentru care a cerut si obtinut avizul Guvernului.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus