INCA UN INDICE IMOBILIAR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Inca un indice imobiliar a fost lansat in piata imobiliara din Romania.

Daca pana acum aveam un indice imobiliar al al INS-ului ( cel care este, credem noi, cel mai apropiat de realitate), un altul al unui ziar de business, vreo 2 indici lansati de diverse portalulri imobiliare, plus alti cativa indici mai putin cunoscuti si promovati, acum este randul ASE-ului, prin Departamentul de Analiza si Evaluare Economico-Financiara, sa lanseze propriul indice imobiliar, in parteneriat cu un soft destinat agentiilor imobiliare.
Nu stim cat de ancorat este acest indice in piata, pe ce informatii se bazeaza, insa, conform celor ce l-au lansat, indicele ia in calcul:
•  peste 11 mii oferte active verificate in decembrie 2014;
• circa 4.200 de tranzactii in 2013 si 6.500 tranzactii in 2014 pe piata rezidentiala din Bucuresti ce insumeaza un volum de aproape 250 mil Euro in anul 2013 si 350 mil.Euro in 2014;
valorile de tranzactionare fiind obtinute de la proprietari si agentii imobiliari.

Conform acestui indice, pretul mediu al apartamentelor in zona Berceni - Apă­rătorii Patriei ajunge la  840 de euro/mp.
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus