INCA UN MONUMENT ISTORIC SCOS LA LICITATIE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Pe 12 noiembrie va avea loc licitatia publica pentru Palatul Camerei de Comerţ din Bucureşti, al carei pret de pornire este de 39,15 milioane de lei, ceea ce inseamna peste 8,7 milioane de euro.
Palatul Camerei de Comerţ este amplasat pe strada Ion Ghica, nr. 4, în apropiere de sediul Băncii Naţionale a României. Clădirea a fost de-a lungul timpului Palatul Bursei, dar şi sediul Bibliotecii Naţionale.
Imobilul a fost inaugurat in prezenta Regelui Carol I, in anul 1911. Actualul proprietar este Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, care in 2008 "îşi propunea să redea sediului său istoric anvergura şi stralucirea de altădată, astfel încât să redevină ceea ce a fost în perioada interbelică – casa oamenilor de afaceri. Obiectivul este ambiţios, însă realizabil". 
Din pacate, acest lucru nu s-a realizat desi au fost deschise fundatii pentru strangerea de fonduri necesare restaurarii.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus