INCERCAREA BANCILOR EUROPENE DE A VINDE CREDITE IMOBILIARE RECORD

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Intr-un raport publicat recent de firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield, se precizeaza ca băncile şi firmele de asset management din Europa încearcă să vândă credite imobiliare şi active puse sub sechestru în valoare 74 de miliarde de euro. Este cea mai mare sumă înregistrată vreodată, în condiţiile în care încearcă bancile să-şi cureţe bilanţurile, transmite canalul de stiri Bloomberg. 
Vânzările vor fi stimulate de operaţiunile derulate de băncile britanice şi de Agenţia Naţională pentru Gestionarea Activelor (NAMA) din Irlanda, sunt de parere specialistii de la Cushman & Wakefield. Tot ei precizeaza ca este posibil ca Italia, România şi Polonia să înfiinţeze aşa-numite 'bănci de rebuturi' pentru a vinde credite imobiliare cu probleme, deoarece exemplul altor state din Europa s-a dovedit un succes, iar cererea investitorilor rămâne ridicată.
"În culise se fac pregătiri intense, în condiţiile în care o serie de vânzări cheie pregătesc 'mega-afaceri' pentru cel de-al doilea semestru al acestui an", susţine Frank Nickel, partner la Cushman & Wakefield. 
In luna iunie, Banca Comercială Română (BCR) subsidiara locala a lui Erste Group din Austria, a scos la vânzare un pachet de credite neperformante în valoare de aproximativ două miliarde de euro, sustin diverse surse din domeniul financiar.


citeste stirea integral


 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus