INCHIRIERE SAU ACHIZITIE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In Romania dorinta populatiei de a fi proprietarul locuintei s-a inradacinat de-a lungul timpului, desi in multe cazuri posibilitatea de a inchiria imobilul in care va locui este mai accesibila. Argumente pro şi contra există de ambele părţi, variabilele personale raman factorii de decizie.
Locuinţele au fost văzute mult timp drept cea mai bună investiţie. Această teorie a fost dată peste cap în ultimii ani cand recesiunea economica s-a simtit destul de puternic. Dar chiar şi acum, cumpărarea unei locuinţe este percepută drept o decizie înţeleaptă. 
In foarte multe cazuri, clientii au tendinta de a prelungi decizia de a cumpara locuinta asteptand cel mai bun pret, insa se dovedeste a nu fi chiar un avantaj. Goana după cea mai bună ofertă se transformă într-o căutare frenetică, din care nimeni nu are de câştigat.
Unul dintre motivele pentru care clienţii decid să cumpere, nu să închirieze, este faptul că banii pe care îi plătesc lunar pe chirie sunt văzuţi drept o risipă, în timp ce aceeaşi sumă plătită lunar către bancă, pentru creditul imobiliar, este văzută drept un plasament într-o investiţie pe termen lung.
În acest moment, cele mai multe argumente sunt pro-achiziţie de locuinţe. Indicele EURIBOR tinde să crească. Băncile sunt aşteptate să plaseze pe piaţă oferte de credite mai uşor accesibile. Apetitul de consum este în creştere, iar piaţa imobiliară se dezmorţeşte treptat. Dincolo de toate aceste calcule însă, există întotdeauna elementul surpriză. Factorul de succes sau eşec. Orice investiţie presupune riscuri. Din acest motiv, decizia de a cumpăra sau închiria este luata in functie de starile emotionale.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus