INCREDERE IN INVESTITIILE IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Masterange România şi Automotive Real Estate sunt doua companii imobiliare ce fac parte din grupul controlat de omul de afaceri Ion Tiriac. In luna ianuarie a acestui an, Ion Tiriac a majorat capitalul cumulat al acestora cu peste 100 milioane de euro, fiind cele mai mari majorari de la inceputul acestui an, conform datelor de la Registrul Comerţului.
Masterange România, compania prin care a fost dezvoltat ansamblul rezidenţial Stejarii, apare în datele oficiale cu o majorare de capital de 61,7 mil. euro, în timp ce capitalul Automotive Real Estate a fost majorat cu 42,1 mil. euro. Sumele vin din Cipru unde sunt înregistraţi şi acţionarii celor două companii, Masterange Limited, respectiv Sungrove şi Daneridge Limited, potrivit Registrului Comerţului. Ca valoare, acestea sunt cele mai mari două majorări de capital care apar în statisticile Registrului în luna ianuarie.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus