INDICELE ROBOR LA UN NOU MAXIM

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Veste proasta pentru romanii care au credite in lei, indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobânda variabilă, se afla in continua crestere.
Potrivit datelor furnizate de catre BNR(Banca Nationala a Romaniei), vineri, 22 iunie, indicele a atins valoarea de 3,09%, acesta fiind cel mai mare nivel din 30 septembrie 2014, când a fost de 3,10%. 

Robor la trei luni este indicatorul principal în funcţie de care sunt calculate dobânzile variabile pentru creditele acordate în moneda naţională.

Indicele Robor a început să crească galopant începând cu data de 13 aprilie, când era de 2,07%.

Totodată, BNR a anunţat că indicele Robor la şase luni a crescut la 3,16%. Aceasta este cea mai mare valoare din 20 mai 2014, când ajunsese la 3,16%.

Pe data de 7 mai, Banca Naţională a României a anunţat creşterea ratei dobânzii de politică monetară de la 2,25% la 2,50% pe an.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus