INOVATIA, O CARACTERISTICA IMPORTANTA A UNUI PROIECT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In oraşul elveţian Lausanne se va construi primul bloc acoperit cu plante ce vor ramane verzi pe tot parcursul anului. Proiectul „Turnul Cedrilor”, aparţine unui arhitect italian cunoscut ca un iubitor al construcţiilor verzi, ce au o relatie armonioasa cu mediul incojurator. 

Cei care îşi desfăşoară activitatea în domeniul construcţiilor verzi ştiu că inovaţia este trebuie să fie una dintre cele mai importante caracteristici ale unui proiect. Plecând de la această idee, arhitectul italian Stefano Boeri şi-a propus să ridice un bloc de locuinţe în oraşul elveţian Lausanne, construcţie ce nu se va remarca doar prin înălţime, ci şi prin imaginea verde, de-a lungul întregului an. Cu o înălţime de 117 metri, turnul rezidenţial cu 36 de etaje se va numi „La Tour des Cedres” (trad: Turnul Cedrilor).

Clădirea şi faţada sa vor găzdui peste 100 de copaci, 6.000 de arbuşti şi 18.000 de plante, întinse pe o suprafaţă verde de mai bine de 3.000 de metri pătraţi. Arbuştii de cedru au fost aleşi datorită longevităţii şi abilităţii de a face faţă condiţiilor climatice severe. Plantele vor proteja locuinţele de vântul puternic, praf, precum şi de poluarea fonică, oferind totodată o imagine mult mai plăcută întregului oraş.

Amplasat în districtul Chavannes-Près-Renens, turnul va conţine apartamente cu două, trei, patru şi cinci dormitoare, precum şi spaţii de birouri, o sală de fitness şi un restaurant cu vedere panoramică, la ultimul etaj al clădirii. Potrivit termenelor actuale, clădirea va fi inaugurată în anul 2017.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus