INS: NUMARUL AUTORIZAŢII DE CONSTRUIRE PENTRU CLĂDIRI REZIDENTIALE A SCAZUT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Potirvit INS(Institutul National de Statistica), in luna septembrie a acestui an, s-au eliberat 4030 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in scadere cu 8,7% fata de luna precedenta si cu 0,8% fataă de luna septembrie 2016.
Din totalul celor 4030 de autorizatii eliberate in septembrie 2017, pentru constructii rezidentiale, un procent de 63,1% l-au reprezentat cele din zona rurala.
Distributia în profil regional evidentiază o scadere a numarului de autorizatii de construire eliberate pentru cladiri rezidentiale fată de luna august 2017, in următoarele regiuni de dezvoltare: Bucuresti- Ilfov (-258 autorizatii), Vest (-121), Nord-Est (-67), Sud-Est (-36), Sud-Muntenia (-11) si Sud-Vest Oltenia (-7). Cresteri s-au inregistrat in regiunile de dezvoltare: Nord-Vest (+89 autorizatii) si Centru (+26 ).
In luna septembrie a acestui an, fată de aceeasi luna a lui 2106, se remarcă o crestere a numarului de autorizatii de construire eliberate pentru cladiri rezidentiale în urmatoarele regiuni de dezvoltare: Nord-Est (+71 autorizatii), Nord-Vest (+55), Sud-Muntenia (+35), Sud-Vest Oltenia (+32), Sud-Est (+19) si Vest (+7). Scaderi s-au inregistrat în regiunile de dezvoltare: Bucuresti-Ilfov (-240 autorizatii) si Centru (-10).
In perioada ianuarie-septembrie 2017 s-a remarcat o crestere de 5,3% a numarului de autorizatii de construire fata de aceeasi perioada a anului trecut. Astfel, in primele noua luni ale anului numarul autorizatiilor eliberate a fost de 31635.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus