INS - NUMARUL AUTORIZATIILOR DE CONSTRUCTIE IN CRESTERE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Cresterea este si comparativ cu luna anterioara a acestui an dar si daca ne raportam la aceeasi lunaa anului 2014.
Din datale INS, ( Institutul Naţional de Statistică), 4.114 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale in luna iunie a acestui an.

Potrivit INS, distribuţia în profil regional evidenţiază o creştere a numărului de autorizaţii de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale în majoritatea regiunilor de dezvoltare, cele mai semnificative înregistrându-se în: Sud-Est (cu 125 autorizaţii), Bucureşti-Ilfov (cu 114), Nord-Vest (cu 103) şi Sud-Muntenia (cu 85).

Scăderi au fost în regiunile de dezvoltare Vest (cu 16 autorizaţii) şi Centru (cu şapte).

Faţă de luna iunie 2014, se remarcă o creştere a numărului de autorizaţii de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale reflectată în majoritatea regiunilor de dezvoltare. Cele mai importante creşteri s-au înregistrat în următoarele regiuni de dezvoltare: Sud-Est (cu 128 autorizaţii), Nord-Est (cu 99) şi Sud-Muntenia (cu 85). În regiunea de dezvoltare Bucureşti-Ilfov, numărul autorizaţiilor eliberate pentru clădiri rezidenţiale a scăzut cu 153.

În primul semestru din 2015 s-au eliberat 18.299 de autorizaţii de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale, în creştere cu 3,1% faţă de aceeaşi perioadă din 2014. Creşteri s-au înregistrat în următoarele regiuni de dezvoltare: Sud-Est (cu 320 de autorizaţii), Nord-Est (cu 273) şi Sud-Muntenia (cu 184).

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus