INS: NUMĂRUL AUTORIZAŢIILOR DE CONSTRUCŢIE PENTRU LOCUINŢE A SCĂZUT ÎN IANUARIE CU 7,1%

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Numărul autorizaţiilor de construcţie pentru clădiri rezidenţiale a scăzut în ianuarie cu 7,1% faţă de prima lună a anului trecut, la 1.573, a anunţat vineri Institutul Naţional de Statistică (INS).

Din totalul autorizaţiilor, 65% au fost pentru zona rurală.

Cele mai semnificative scăderi s-au înregistrat în regiunile de dezvoltare Sud-Muntenia (-83 autorizaţii), Nord-Est (-42 autorizaţii) şi Centru (-32 autorizaţii). Creşteri ale numărului de autorizaţii au fost în trei regiuni: Bucureşti-Ilfov (+37 autorizaţii), Vest (+8 autorizaţii) şi Nord-Vest (+7 autorizaţii).

Citeste restul stirii aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus