INS: VOLUMUL LUCRARILOR DE CONSTRUCTII A CRESCUT 11,1% IN PRIMELE 8 LUNI ALE ANULUI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit datelor furnizate recent de INS(Institutului Naţional de Statistică), volumul lucrărilor de construcţii a crescut în primele opt luni cu 11,1%, ca serie brută. In acest interval, cea mai mare crestere au avut-o construcţiile inginereşti de 14,9%, urmate de cladirile nerezidenţiale, cu o crestere de 8,7% si construcţiile de locuinţe cu o crestere de 2,6%.
Dintr-un comunicat INS reiese ca, pe elemente de structură, au fost consemnate creşteri la lucrările de reparaţii capitale cu 16,3%, la cele de întreţinere şi reparaţii curente cu 13,8% iar la lucrările de construcţii noi cu 9%.
Ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, volumul lucrărilor de construcţii a crescut cu 11,4%. Lucrările de reparaţii capitale au avut un avans de 17,6%, cele de întreţinere şi reparaţii curente de 10,7%, iar lucrările de construcţii noi de 10,3%.
Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor la clădirile nerezidenţiale a urcat cu 11,3%, la clădirile rezidenţiale cu 9,1%, iar la construcţiile inginereşti cu 5,5%.


citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus