INS: VOLUMUL LUCRĂRILOR DE CONSTRUCŢII A CRESCUT IN PRIMELE LUNII ALE LUI 2015

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit datelor recente emise de INS(Insitutul Naţional de Statistică), volumul lucrarilor de reparatii capitale a crescut in luna martie a lui 2015 cu aproape 140% faţă de luna precedentă. Comparativ cu lunile de primavara ale anului trecut se remarca o creştere de circa 15% pe acest segment al constructiilor.
Temperaturile calde din luna martie i-au încurajat pe proprietari să înceapă lucrările de reparaţii capitale, astfel că segmentul a înregistrat o creştere de 136,8% faţă de luna februarie 2015. În acelaşi timp, a urcat şi volumul lucrărilor de construcţii noi (cu peste 43%), precum şi cel al lucrărilor de întreţinere şi reparaţii curente (peste 28%). Pe ansamblu, volumul lucrărilor de construcţii a urcat cu peste 47% (serie brută) în martie, faţă de luna precedentă, conform unui raport INS.
„Pe elemente de structură, au avut loc creşteri la lucrările de reparaţii capitale cu 14,7%, la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente cu 14,3% şi la lucrările de construcţii noi cu 13,5%. Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii a crescut astfel: clădirile rezidenţiale cu 37,7%, construcţiile inginereşti cu 18,2% şi clădirile nerezidenţiale cu 1,1%”, se arată în raportul Institutului Naţional de Statistică.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus