INS: VOLUMUL LUCRARILOR DE CONSTRUCTII IN CRESTERE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit Institutului National de Statistica(INS), în primele cinci luni ale lui 2015 s-a remarcat o crestere a activităţii din piaţa construcţiilor. Fata de aceeaşi perioadă a anului trecut, volumul lucrărilor a crescut cu circa 17% la clădirile rezidenţiale, cu peste 8% la clădirile nerezidenţiale şi cu peste 9% la construcţiile inginereşti. In acelasi timp a crescut si volumul lucrărilor de întreţinere şi reparaţii curente, cât şi cel al lucrărilor de reparaţii capitale. Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii a crescut semnificativ, în primele cinci luni ale lui 2015, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut: clădirile rezidenţiale (+16,9%), clădirile nerezidenţiale (+8,2%) şi construcţiile inginereşti (+9,4%).
Per total, ca serie brută, creşterea este de 10,2%, de la un an la altul. Pe elemente de structură au avut loc creşteri la lucrările de reparaţii capitale cu 18,3 %, la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente cu 12,3% şi la lucrările de construcţii noi cu 7,9%.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus