INS: VOLUMUL LUCRARILOR DE CONSTRUCTII IN USOARA SCADERE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit datelor furnizate de INS(Institutul Naţional de Statistică), volumul lucrărilor de construcţii a scăzut în primele 10 luni ale acestui an cu 10,9% fata de aceeaşi perioadă a anului trecut.
Lucrarile de constructie specifice infrastructurii, au scazut in perioada ianuarie-octombrie cu 26,6%, fiind segmentul care a contorizat cea mai mare scadere in acest interval. Si lucrarile de reparatii capitale au consemnat un declin de 20% in primele zece luni ale anului comparativ cu aceeasi perioada a lui 2013. 
De remarcat este faptul ca in tot acest timp, pe segmentul cladirilor rezidentiale, lucrarile de constructie au crescut substantial cu 34,5%.

citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus