INSPECTORATUL DE STAT IN CONSTRUCTII: NEREGULI IN MULTE PROIECTE VERIFICATE IN 2014

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Inspectoratul de Stat în Construcţii, a precizat ca anul trecut, aproape jumatate din proiectele verficate au fost neconforme cu legile în domeniu. Inspectoratul este de parere ca pentru imbunatatirea situatiei in piata constructiilor din Romania, este nevoie de pregatirea si perfectionarea permanenta a celor din domeniu si sfatuieste clientii sa ceara calitate si un bun raport calitate-pret.
În acest moment, în domeniul construcţiilor din România lucrează aproximativ 35.000 de persoane. Dintre acestea, numărul celor care au calificare este neglijabil, ceea ce este o problemă, arată specialiştii în domeniu. Acesta este şi unul dintre principalele motive pentru care companiile locale muncesc mai degrabă la limita subzistenţei, decât pentru profit. Studiile arată că, din 10 companii de construcţii profitabile, care lucrează în România, şase sunt străine. Câştigul acestora vine, în mare parte, din capacitatea de analiză şi organizare, care lipseşte micilor întreprinzători locali.
Despre activitatea Inspectoratul de Stat în Construcţii, de multe ori să spune că este ineficientă, sau chiar ghidată de diverse interese. Reprezentantii instituţiei ripostează însă, argumentând cu statisticile pe anul 2014.
In prezent, investitorii imobiliari aleg de cele mai multe ori cel mai bun pret, dar acest lucru va trebui schimbat deoarece apar tot mai multe contsrângeri la nivelul investiţiilor, atât referitor la fondurile provenite de la buget, cât şi la cele provenite de la Uniunea Europeană. 

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus